Jan De Backer CEO van FLUIDDA ‘CEO of the month’ voor de toonaangevende financiële groep ‘Aquisition International’

Jan De Backer CEO van FLUIDDA ‘CEO of the month’ voor de toonaangevende financiële groep ‘Aquisition International’

(This post first appeared on acquisition-intl.com)

‘Acquisition International magazine’ informeert wereldwijd meer dan 53.000 beslissers met intelligente overzichten en financiële analyses van verschillende markten. Ze verkozen Jan De Backer, CEO van FLUIDDA, tot CEO van de maand.

FLUIDDA, de ontwikkelaar van de revolutionaire FRI-technologie voor de beeldvorming van de longen, werkt zich opnieuw in de kijker. CEO Jan De Backer werd opgemerkt door Acquisition International. Ze verkozen hem als CEO van de maand.

Jan is 10 jaar CEO en begeleidde het bedrijf van een technologie-ontwikkelaar tot een bedrijf met internationale ambities (kantoren in India en VS) en bracht FLUIDDA op een pad van duurzame groei. De gezondheidszorg is blootgesteld aan snel evoluerende markten, waar regelgeving, technologie en innovatie voortdurend veranderen. Jan groeit mee met het bedrijf en dit ging niet onopgemerkt voorbij.
Jan De Backer: ‘We staan voor een revolutie in de gezondheidszorg. Nieuwe technologieën, zoals ook onze FRI-technologie, brengen meer efficiëntie en kunnen de kosten in de gezondheidszorg enorm drukken. Dit is ook nodig, want we staan voor heel wat uitdagingen, waaronder ook een explosie van de huidige gezondheidskost.’

De rol die FLUIDDA kan spelen, samen met artsen, patiënten, regelgevers en de farmaceutische industrie lees je in het volledige artikel.
Voor meer informatie, contacteer:

Dr. Jan De Backer, CEO FLUIDDA
Jan.debacker@fluidda.com
+32 3 450 87 20

Sorry, comments are closed for this post.